BILADI SAMIR

BILADI SAMIR Bilaldi, het Marokkaanse restaurant in Amsterdam

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 800 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Biladi Samir. Meer weten? Ontdek meer

24 jun 2022 om 22:58 Ik had een Tajine Dorade besteld helaas kreeg ik ipv een Tajine een Dorade met friet en salade zonder sausHad graag de echte tajine gewild met charmoula en aardappels. Had gebeld gaven aan dat charmoula op was had ook aangegeven kunnen worden.
5 jun 2022 om 13:10 5 sterren restaurant!
4 jun 2022 om 14:55 alweer bedankt!
4 jun 2022 om 8:53 Alles was lekker warm alleen had ik taijn kip besteld maar ik kreeg met vlees maar dat is niet erg was ook lekker bedankt. Vriendelijke bezorger
3 jun 2022 om 21:24 Heerlijk eten. wel jammer dat ik een lange haar in de tajine vond.
3 jun 2022 om 21:07 Super lekker vers eten en vriendelijke bezorger.
29 mei 2022 om 13:53 tajine gehakt met portie friet was erg lekker. gaat alleen vaak mis met wisselgeld teruggeven terwijl ik netjes aangeef telkens met welk bedrag ik betaal..
28 mei 2022 om 15:20 tagine gamba
26 mei 2022 om 22:24 Super snel gekomen ( was staat 35 min moest wachten maar binnen 20 min, was er)eten super heerlijk warm en vers !! Smaak AMAZING was !! Niets miss mee. Prijs echt waarden . Ik heb echt gemist dit eten .( tajine met kip) .
25 mei 2022 om 20:49 Lamsvlees was heerlijk mals!
23 mei 2022 om 23:53 Eerste keer besteld. Couscous Lams was super lekker. Keep it up. Tot de volgende keer!
23 mei 2022 om 0:29 vers eten en snel bezorgd!