BILADI SAMIR

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 849 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Biladi Samir. Meer weten? Ontdek meer

23 jan 2023 om 17:53 Heerlijke couscous met lamsvlees
22 jan 2023 om 20:35 Super goed en lekker eten! Heb weer heerlijk genoten: Tajine lams. Wou het even anders dan anders, zonder amandelen en dat kon gewoon. Ben super blij dat ze daar rekening mee houden. Ook de gegrilde dorade of couscous kip/ tajine kip is super lekker!
14 jan 2023 om 20:18 Top
11 jan 2023 om 23:24 Goed eten, ruime porties! De bezorger was er eerder dan verwacht en moest op me wachten. Super begripvol en eten was ook daarna nog warm!
7 jan 2023 om 19:14 I recommend couscous lamb, it's very nice!
7 jan 2023 om 0:34 Heerlijke warme couscous lamsvlees !
4 jan 2023 om 20:48 Ik weet niet of het aan de bezorger of het restaurant lag maar de twee sapjes die ik had besteld waren door de hele zak gemorst en kon ik niet opdrinken. Weggegooid geld. Zou daar graag compensatie voor ontvangen. Eten was wel lekker.
31 dec 2022 om 9:05 Heerlijk eten, zeker een aanrader!
27 dec 2022 om 15:48 Grote porties en lekker couscous met lamsvlees. Ik bestel vaker hier, jammer dat er deze keer weinig groenten erbij zat.
19 dec 2022 om 20:42 Ik laat niet gauw een review achter maar voor jullie wel. Heerlijke couscous kefta gehad en in alle gevallen was de bezorging vrij snel. Bestelde vroeger altijd de kip bestilla en hopelijk komt deze gauw terug op het menu.
19 dec 2022 om 9:28 Wij zijn altijd tevreden over biladi!!!
16 dec 2022 om 19:11 Zeeer tevreden!!! Heerlijk eten!!! alles is vers en hygiënisch bereid echt een top restaurant . Bezorger was top klantvriendelijk ik ga hier zeker blijven bestellen!